19 Νοεμβρίου 2010

Η τραγουδίστρια που δεν υπάρχει !

Ποια είναι η καλλιτέχνης που σαρώνει τα ιαπωνικά charts πουλώντας χιλιάδες CDs; Που ξεσηκώνει με τις εμφανίσεις της το κοινό της που αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους; Ποια είναι η Γιαπωνεζούλα που δεν έχει τίποτα λιγότερο από την Κριστίνα Αγκιλέρα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς;
Τη λένε Χατσούνε Μίκου... είναι 16 χρόνων έχει ύψος 1,61 μ και χαρακτηριστικά ποπ πράσινα μαλλιά. Σαρώνει στη χώρα του Ανατέλλοντος ήλιου κάνοντας επιτυχία ό, τι τραγουδάει.
Η Χατσούνε Μίκου βέβαια έχει μια μικρή διαφορά από τις διάσημες συναδέλφους της. Δεν υπάρχει!! Δεν είναι άνθρωπος, αλλά ψηφιακό τρισδιάστατο ολόγραμμα! Είναι προϊόν λογισμικού της εταιρείας Crypton Future Μedia.
Ξεκίνησε την «καριέρα» της σαν ένα κοριτσάκι που ο χρήστης του υπολογιστή μπορούσε να το βάλει να τραγουδήσει. Σύντομα όμως ξέφυγε από αυτήν την απλή διαδιακασία, έγινε τρισδιάστατη, αγαπήθηκε από πολλούς και αναδείχτηκε στο κορυφαίο ποπ αστέρι της Ιαπωνίας.
Πραγματοποιεί συναυλίες με ορχήστρα ανθρώπων (κανονικών), συγκινεί τα πλήθη που τραγουδούν στο ημίφως τις επιτυχίες της. Έχει σελίδα στο facebook και δικό της club θαυμαστών. Εμφανίζεται σε προγράμματα στην τηλεόραση και διαθέτει δική της δισκογραφική εταιρεία.
Όπως καταλαβαίνετε αυτά μόνο στην προηγμένη τεχνολογικά Ιαπωνία συμβαίνουν.
Η Χατσούνε δεν υπογράφει αυτόγραφα μετά τις συναυλίες βέβαια, αλλά έχει ένα μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με τους άλλους τραγουδιστές. Την αγοράζεις και την βάζεις να τραγουδάει όποιο τραγούδι θέλεις στο κομπιούτερ σου. Λίγο είναι;

Δείτε το βίντεο από συναυλία της Χατσούνε



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου